MR. SUSHI PURMEREND

MR. SUSHI PURMEREND Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 598 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 16:32 Wat een vreselijke baggertent is dit. Timed order geplaatst.. Ik heb na 2 uur gebeld waar het bleef, kreeg te horen dat er geen bezorger was (spreekt nauwelijks Nederlands). Of ik het even zelf kwam ophalen anders pech gehad. Geld terug geist.
17 jun 2022 om 20:17 Sushi te laat omdat er geen bezorger was, niet even gemeld. En sushi was geen goede kwaliteit, jammer
3 jun 2022 om 20:35 Altijd heerlijk! Keurig op tijd
27 mei 2022 om 23:06 Een half uur later bezorgd dan werd beloofd. Ook de sushi was van matige kwaliteit. Dacht dat we werden beroofd, maar het was de bezorger in bivakmuts.
27 mei 2022 om 10:26 Gewoon prima!
26 mei 2022 om 23:26 3 uur op ons eten gewacht. We zijn zelf niet gebeld, moesten er zelf achteraan bellen
26 mei 2022 om 20:06 ik heb nog niks gekregen en net gebeld maar wachten op bezorger van thuis bezorgd is 2 uur geleden nu dat ik iets bestelde
23 mei 2022 om 20:13 Lekkere veggie crispies
21 mei 2022 om 20:06 Bezorgd met een glimlach en super vers en lekker! Wij hadden de Sushi Sensation en hadden hadden er met z’n tweeën precies genoeg aan, echt een aanrader!
21 mei 2022 om 9:03 Heb 2 uur op de bestelling gewacht
14 mei 2022 om 23:12 Voor het eerst bestelt en was erg lekker. Voor herhaling vatbaar. En eerder bezorgd dan in app stond. Ook fijn.